Gå til indhold

Fremme af recovery og tværsektorielt samarbejde

Jeg er oprigtigt drevet af at medvirke til at forbedre rammerne for recovery og mindske længden af psykiatriske sygdomsforløb, som kan medføre stor lidelse.

Derfor er jeg interesseret i at være med til at udvikle og afprøve interventioner, som orienterer sig mod recovery på tværs af sektorer og civilsamfund/sociale netværk. Min baggrund, hjælper til at jeg kan bidrage med flere perspektiver og erfaringer. Jeg er både pårørende, deltager i bruger-/ pårørendepanelet, peer-uddannet (recovery lab), Cand.san i sundhedsfremme og psykologi, forskningsassistent i MAP-projektet og deltager i artikelskrivning om unges recovery i Region Sjælland. Derudover har jeg været i praktik i en kommunal recovery skole, hvor jeg har været med til at udvikle og afholde recovery kurser, samt deltaget i implementeringsmøder, for recovery-orienteret rehabilitering. For mig er det vigtigt, at forskning bidrager til dem, det handler om. Derfor har jeg fokus på implementering, skalering og brugerinddragelse, samt at møde det hele menneske.

Min force er indenfor kvalitative metoder, og områder der interesserer mig, er bl.a. traumer, tilknytning, self-compassion, implementering, sundhedsfremme, tværsektorielt samarbejde og mentalisering.

Tilbage til Forskningsteamet

Kontakt